У Харкові виявили неякісний ремонт шкільного укриття, на який з бюджета виділили понад 300 000 гривень

У листопаді 2022 року між одним з управлінь Харківської міськради та підприємством-підрядником було укладено угоду на проведення капремонту укриття однієї зі шкіл в Основ’янському районі міста. Під час проведення контрольних обмірів виявлено невідповідність між фактично виконаними обсягами робіт та даними, зазначеними в акті приймання виконаних будівельних робіт. Про це повідмили у пресслужбі Харківської облпрокуратури.

Зокрема встановлено, що не було виконано високоякісне штукатурення поверхонь стін і стель і забивання вибоїв в асфальтових підлогах.

Директора підрядної фірми викрито на заволодінні 1,3 млн грн на ремонті харківської лікарні

Інженерка з технічного нагляду, неналежно виконуючи свої службові обов’язки, не перевірила відповідність фактичного обсягу виконаних робіт по вказаному об’єкту і підписала офіційні документи, де були зазначені неправдиві відомості. У подальшому на підставі цих документів на рахунок підрядника було безпідставно перераховано з бюджета Харкова понад 300 тисяч гривень.

Інженерці інкримінують службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки. За це жінці загрожує до 5 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии