У Харкові затримали групу сутенерів

Поліцейські Харківщини припинили злочинну діяльність групи сутенерів. У відділі комунікації облУНП повідомили, що правоохоронці провели 9 обшуків та встановили 6 жінок, втягнутих в заняття проституцією.

Зловмисники, використовуючи уразливий стан громадянок України, втягували їх у зайняття проституцією та забезпечували їх сутенерство на території міста Харкова в орендованих квартирах. Вартість надання секс-послуг коливалась від 3000 до 5000 гривень.

У Харкові “накрили” дві онлайн-порностудії

Як встановило слідство, борделі у серпні минулого року організував 29-річний харків’янин. Ще 10 осіб допомагали йому з пошуком та підбором повій, розміщували оголошення в мережі Інтернет про надання секс-послуг, приймали дзвінки від “клієнтів” та забезпечували охорону місць розпусти.

Під час обшуків поліцейські вилучили майже 150 тисяч гривень, 200 доларів, 100 євро, ноутбуки, системні блоки, 24 мобільних телефони, планшети, банківські картки, стартові пакети, сім-картки, засоби контрацепції, чорнові записи, секс-іграшки та інше. Тривають слідчі дії, встановлюються усі причетні особи до сутенерства.

Зловмисникам готуються оголосити підозри за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України: сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Фігурантам загрожує від 4 до 7 років ув’язнення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии