У Львові спробували вручити повістку експрокурору, який відгуляв розкішне весілля

Представники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки не змогли знайти експрокурора за жодною з адрес, а тому залишили повістку в поштовій скриньці. Про це “Еспресо.Захід” стало відомо з власних джерел.

Чиновниця харківської мерії похизувалась відпочинком у Ніцці під час війни (Фото)

Нещодавно колишній прокурор печерського району Києва Ільницький та експрацівниця ДБР Роксолана Москва влаштували гучне весілля. Дводенне святкування тривало у п’ятизірковому комплексі Emily Resort неподалік Львова. У перший день на весіллі було понад 300 гостей. Для них виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт “Дзвони сонця”, а ведучим був шоумен Григорій Решетнік. У другий день гостей розважав Дзідзьо, було запрошено 500 осіб, святкування оформили в українському стилі. У скільки саме обійшлося пишне святкування, невідомо, проте очевидно, що воно коштувало недешево: лише двометровий торт, за попередніми оцінками кондитерів, вартував близько 100 тисяч грн.

Співачка Ольга Полякова після розголосу про весілля в соцмережах зазначила, що перевіряти походження коштів замовників виступів мають державні органи, а не артисти. У ДБР також відреагували на гучні святкування колишньої працівниці. Сказали, що не варто пов’язувати лакшері весілля з колишньою роботою молодят. І додали, що це – “питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии