Українські військові відбили наступ росіян на Харківщині

Минулої доби окупанти знову спробували вести наступ у напрямку Масютівки Куп’янського району, але отримали відсіч та відступили з втратами. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Також росіяни обстріляли щонайменше 24 населені пункти регіону. Авіаударів ворога зазнали Бударки, Вільшана, Кислівка, Котлярівка та Табаївка, під артилерійським та мінометним вогнем були, зокрема, Козача Лопань, Нестерне, Стариця, Дворічанське, Кам’янка, Дворічна, Куп’янськ і Вовчанськ.

Внаслідок обстрілу Куп’янська, на жаль, загинув цивільний 50-річний чоловік. У селі Богуславка Ізюмського району ворожим обстрілом пошкоджено щонайменше 3 приватних житлових будинки, господарчі споруди та об’єкти інфраструктури.

Битва за Бахмут: в Міноборони повідомили про ситуацію навколо міста

Загалом російські окупанти посилюють терористичні атаки на мирне населення області, використовуючи усю наявну зброю – ствольну та реактивну артилерію, міномети, авіацію, безпілотники, ракетне озброєння та стрілецьку зброю. За офіційними даними, протягом останнього місяця ворог понад 140 разів обстрілював Харківщину, в тому числі 24 обстріли – ракетні. Цілями російської армії є переважно цивільні об’єкти та мирне населення.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии