Українські воїни знищили 196 окупантів та 79 одиниць техніки на Куп’янсько-Лиманському напрямку, – Фітьо

Українські захисники продовжують успішно протистояти російським окупантам на Куп’янсько-Лиманському напрямку. За добу, 18 січня, ворог атакував українські позиції 27 разів.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Ворог завдав артилерійських та мінометних ударів по позиціях українських військ 128 разів. Крім того, окупанти застосували 54 дрони-камікадзе.

Українські воїни завдали окупантам значних втрат. За добу було знищено 196 російських військовослужбовців, 79 одиниць техніки, зокрема 6 танків, 10 бойових машин піхоти, 1 МТ-ЛБ та 2 бронетранспортери.

На Харківщині розпочав роботу мобільний аптечний пункт (Фото, Відео)

Військові також рекомендують мешканцям Курилівської та Кіндрашівської громад, де цього тижня оголосили обов’язкову евакуацію, виїхати з населених пунктів.

“Закликаємо не нехтувати безпекою. Відповідно відгукнутися на запит влади та виконати прохання про евакуацію. Адже в першу чергу, це сусідство зі скаженим сусідом, з рф. Ворожі обстріли несуть небезпеку для цивільних громадян”, — сказав начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Комментарии