“Відчуваю себе обманутою та використаною”: художниця Соня Морозюк розірвала заручини з Романом Гринкевичем

Художниця Софія Морозюк розірвала заручини із підприємцем Романом Гринкевичем, сином львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого викрили на оборудках із закупівлями для ЗСУ.

“Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк”, – написала художниця на своїй сторінці в Instagram.

Обручку і кольє, які Морозюк отримала в подарунок від Романа Гринкевича, дівчина має намір продати і перерахувати кошти на ЗСУ.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от 🇺🇦Соня Морозюк – Художниця сенсів. Митець твого серця (@sonya.moroziuk)

“Всі підозри в тому, що я нібито отримувала ще щось від Романа або членів його родини – квартири, машини, нерухомість, що завгодно, – я відкидаю, і готова доводити це в суді і як завгодно. Обіцянка подати декларацію залишається в силі. Дякую всім, хто вірить в мене як в людину з мораллю і принципами”, – написала Софія Морозюк.

Дружила з донькою Добкіна і купила майстерню за $250 000: що відомо про художницю з Харкова Соню Морозюк, яка “влипла” у корупційній скандал родини Гринкевичів

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии