Володимир Зеленський побував на передовій у Харківській області

Учора, 3 жовтня, президент України Володимир Зеленський відвідав Куп’янський та Лиманський напрямки, а потім місто Харків. Про це він розповів у своєму традиційному вечірньому зверненні.

“Відвідав із командою розташування 103 окремої бригади ТрО, 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, 15 мобільного прикордонного загону “Сталевий кордон”. Мав сьогодні можливість поспілкуватися з воїнами також з інших наших бригад. Як завжди, спілкування з комбатами. Конкретні потреби підрозділів, про зброю та забезпечення, комплектування бригад. Є речі, які мають бути зроблені, зокрема, щоб наші бригади мали більше мотивації, більше бойових можливостей”, – розповів президент.

Він також нагородив солдатів, сержантів, офіцерів, які відзначилися на фронті. Також нагороди отримали й бойові медики. Зеленський подякував їм усім за захист України й за впевненість у нашій державі та пообіцяв берегти всі їхні шеврони та коїни.

На Лимано-Куп’янському напрямку знищено 9 російських танків, — Ілля Євлаш

У Харкові президент провів наради з відповідальними за оборону та соціальну-економічну ситуацію врегіоні, заслухав доповіді генерала Олександра Сирського та очільників силових структур.

“Обговорили з відповідальними посадовцями захист енергообоб’єктів від російських обстрілів, енергозабезпечення, відновлення будинків, соціальної сферу, гуманітарне розмінування. Надзвичайно важливо, що Харків попри все не просто тримається, а допомагає тримати міцним увесь наш схід. Горде і світле місто, яке завжди буде місцем сили для України і для всієї Європи”, – сказав Володимир Зеленський.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии