З Харківської ОВА звільнили першого заступника Олександра Скакуна

Першого заступника керівника Харківської обласної військової адміністрації Олександра Скакуна звільнили з посади. Про це повідомила пресслужба ОВА.

“Перший заступник голови Харківської ОВА Олександр Скакун був звільнений з посади 7 листопада 2023 року, про що було підписане відповідне розпорядження”, — сказала “Суспільне Харків” речниця керівника ОВА Олега Шаповал.

Сам Олександр Скакун у коментарі “Суспільне Харків” сказав, що про своє звільнення дізнався з публікацій в ЗМІ.

“Про звільнення я прочитав у пресі. Я не бачив рішення. Я не знаю причину. Зі мною ніхто поки не зв’язувався, юристи не доводили до мене рішення”, — сказав Скакун.

Сьогодні вранці на сайті обладміністрації оновили інформацію про заступників голови обладміністрації. Нині Олег Синєгубов має п’ятьох заступників: Євгена Іванова, Віту Ковальську, Олену Логвинову, Романа Семенуху та Михайла Харнама.

Олександр Скакун — колишній працівник СБУ. У 2017 прийшов в обладміністрацію на посаду заступника голови, тоді ОДА очолювала Юлія Світлична. У 2021 році Скакун був тимчасовим в.о. голови Харківської ОДА. У грудня 2021 року керувати обласною адміністрацією поставили Олега Синєгубова, який до цього очолював Полтавську ОДА. Скакун був призначений першим заступником начальника ОДА.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии