За 6 днів росіяни пошкодили у Харкові 140 житлових будинків: майже всі вже з теплом та водою

140 житлових будинків були пошкоджені внаслідок обстрілів Харкова з 29 грудня по 3 січня. Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства міськради, такі випадки зафіксовані в Київському, Шевченківському, Основʼянському, Холодногірському та Слобідському районах.

У квартирах були вибиті понад 3,2 тис. вікон, ще 1,2 тис. – у місцях загального користування. Комунальники вже закрили понад 3,6 тис. вікон, продовжують ремонтувати фасади та дахи, закривати вибиті вікна та двері.

У Харкові виділили кошти на ремонт багатоповeрхівки на Північній Салтівці

За словами мера Ігора Терехова, завдяки співпраці з Офісом Президента місто забезпечене у достатній кількості будівельними матеріалами для усунення наслідків ворожих обстрілів. Комунальні служби закрили контури та відремонтували покрівлі 95 % житлових будинків, які постраждали в останні дні.

“Сьогодні без теплопостачання залишаються лише два будинки, які мають дуже серйозні руйнації. Наші комунальні служби працюють майже цілодобово, щоб усунути всі ці пошкодження. В інших будинках закрили практично всі контури, будемо встановлювати нові вікна. Усі житлові будинки з теплом та водою”, – сказав в ефірі національного телемарафону Ігор Терехов.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии