За добу на Харківщині затримано 65 осіб, які підозрюються у причетності до диверсійно-розвідувальних груп

З метою перевірки на причетність до диверсійно-розвідувальних груп та проведення пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 65 осіб. На блокпостах правоохоронці спільно з військовими перевірили понад 2900 транспортних засобів.

Про це йдеться у щоденному звіті поліції Харківської області на офіційному каналі у Telegram.

На блокпостах правоохоронці спільно з військовими перевірили понад 2900 транспортних засобів. Під час роботи на території міста та області поліцейські викрили 4 випадки незаконного обігу наркотиків. Вилучено наркотичні речовини у порушників.

Правоохоронці виявили 4 водіїв, які керували автомобілями у стані сп’яніння.

На звільнених територіях працівники поліції забезпечують громадську безпеку та порядок. Продовжуються роботи з обстеження та розмінування населених пунктів. Вибухотехнічною службою Національної поліції України здійснено обстеження території загальною площею приблизно 2 292,46 га. Вилучено 28 699 небезпечних предметів, знищено — 5049.

У Харкові п’яний водій пропонував патрульним 10 тисяч гривень хабаря

Слідчими підрозділами Національної поліції України проводяться заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Загалом, з початку деокупаційних заходів зареєстровано 7 140 воєнних злочинів, з яких найбільше 6514 – за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) та 560 – за статтею 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Харківщини наголошують: про будь-які злочини або події на звільнених територіях ви можете цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050)302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Комментарии