Залізобетонні фортифікації на Харківщині стримують наступ окупантів, – Синєгубов

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов під час зустрічі з журналістами повідомив, що зведені залізобетонні фортифікації в області ламають плани окупантів.

“Ворог не полишає спроб атакувати наші позиції та пильно слідкує за діями ЗСУ. Зведені залізобетонні фортифікації в нашій області ламають плани окупантів. Вони розуміють: наявною кількістю військ просунутися на тому чи іншому напрямку не вдасться”, — сказав Синєгубов.

Він зазначив, що будівництво фортифікаційних споруд — це важка та небезпечна робота, яка ведеться цивільними та військовими.

“Кожне встановлене залізобетонне місце ведення вогню – це результат важкої праці наших людей. Подекуди об’єкти розташовуємо за 1-3 кілометри від ворожих позицій”, — додав Синєгубов.

Окупанти обстріляли село Липці та Куп’янський район (Фото)

Також він повідомив, що Харківська обласна військова адміністрація має нове масштабне завдання від Президента України щодо обороноздатності області.

“Буде задіяно тони бетону й споруджено кілометри ровів. Зосереджуємо всі зусилля для зміцнення захисту!” – заявив Синєгубов.

Комментарии