Жінка кричала про допомогу: у Харкові рятувальники та поліція виламали двері та зупинили агресора

Днями до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці 23 Серпня з квартири багатоповерхівки чутно крики жінки та прохання про допомогу. На місце події виїхали співробітники сектору протидії домашньому насильству.

Як повідомили у відділі комунікації полції Харківщини, квартира була зачинена зсередини, двері ніхто не відчиняв, жінка продовжувала просити про допомогу. Поліцейські викликали на місце співробітників ДСНС, які за допомогою спеціальних засобів потрапили до помешкання. У квартирі виявили 33-річну жінку, 41-річну подругу та 43-річного чоловіка в стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці припинили конфлікт та викликали на місце медиків.

Поліція покарала подружжя харків’ян за домашнє насильство

Щодо кривдника поліцейські склали протокол за ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення: вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування. З’ясувалося, що порушник раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності. Працівники провели профілактичну бесіду з родиною та попередили про кримінальну відповідальність у разі систематичного вчинення домашнього насильства.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии