Змінили керівника патрульної поліції Харківщини

Учора, 1 листопада, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький представив тимчасово виконуючого обовʼязків керівника управління патрульної поліції Харкова, майора поліції Віктора Левченка. Про це повідомили в управлінні патрульної поліції регіону.

Віктор Левченко служить у патрульній поліції з першого набору. За ці роки він пройшов шлях від поліцейського до начальника управління. Зокрема, був на керівних посадах патрульної поліції Миколаєва, очолював патрульну поліцію Луганської області. З початку повномасштабного вторгнення разом з іншими патрульними став на захист держави, обороняючи міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне. Патрульні поліцейські під керівництвом Віктора Левченка евакуювали з найнебезпечніших районів Луганської області понад 40 тисяч мирного населення.

У складі зведеного загону Департаменту патрульної поліції України виконує бойові завдання з розвідки, виявленню та знищенню живої сили та техніки ворога за допомогою безпілотних літальних апаратів.

В Інституті судових експертиз ім. Бокаріуса в Харкові після корупційного скандалу змінили керівника

Указами Президента України за виявлені в захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України Віктор Левченко був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеню та медаллю “Захиснику Вітчизни”.

Новий керівник замінив на посаді Альону Стрижак, яка очолювала Управління патрульної поліції в Харківській області на протязі 4 років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии