Ексначальник поліції Харківської області очолив департамент Національної поліції

Голова Нацполіції Ігор Клименко представив нового керівника Департаменту стратегічних розслідувань. Очолив підрозділ полковник поліції Андрій Рубель, який до призначення обіймав посаду заступника начальника цього департамента. Про це повідомили в управлінні комунікації Нацполіції.

Після ДТП з кортежем Ярославського в Харківській області звільнили начальника поліції

“Андрій Рубель – досвідчений офіцер із 22-річним стажем роботи в оперативних підрозділах. Він пройшов шлях від оперативника до керівника різних підрозділів у системі Національної поліції”, – зазначив Ігор Клименко.

За його словами , досвід новопризначеного керівника сприятиме розвитку одного з ключових підрозділів кримінального блоку поліції, який веде активну та системну боротьбу з організованою злочинністю.

“Після повномасштабного вторгнення рф її спецслужби намагалися використати криміналітет для дестабілізації ситуації в країні. В тісній взаємодії з іншими структурами ДСР вчасно зреагував та позбавив ворога такої можливості. Крім того, особовий склад підрозділу працював над виявленням диверсійно-розвідувальних груп і пособників ворога”, – зауважив Ігор Клименко.

Харківську митницю очолив Шахрай

“Хочу подякувати керівництву МВС та Національної поліції за надану мені довіру очолити Департамент стратегічних розслідувань. Не один рік разом з вами працюю в одній команді. Чимало, що зроблено, але перед нами стоїть багато викликів і великий фронт роботи. І часу на зволікання немає! Ми будемо рухатися вперед, нарощувати темпи й доведемо суспільству своєю роботою, що ми дійсно дієвий та ефективний підрозділ!”, – написав Андрій Рубель у Facebook.

Андрій Рубель очолював Головне управління Нацполіції в Харківській області з грудня 2020 року до серпня 2021-го.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі