Після ДТП з кортежем Ярославського в Харківській області звільнили начальника поліції

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розпорядився звільнити Станіслава Перлина, який очолював обласного управління Нацполіції. Причиною тому став хід розслідування ДТП з можливою участю мільйонера Олександра Ярославського. Про кадрове рішення глава МВС написав на своїй сторінці в Facebook.

Правоохоронці розшукують родичів чоловіка, якого збив кортеж Ярославського (Фото)

За словами міністра, сьогодні вранці слідчі поліції оголосили підозру чоловікові. Той заявив, що саме він скоїв смертельну ДТП на трасі під Чугуєвом. Однак менш ніж через добу стало відомо, що під час аварії ця людина перебувала в іншому місці.

“Щойно прийняв рішення про звільнення начальника поліції Харківської області Станіслава Перлина. Також буде розслідувана спроба фальсифікації справи по ДТП з кортежем відомого бізнесмена Олександра Ярославського”, — заявив Денис Монастирський.

Олександр Ярославський. Фото Марієнко Андрій / УНІАН

Нагадаємо, трагедія сталася сьогодні вночі на трасі Київ-Харків-Довжанський. Автомобіль, що їхав у бік обласного центру, збив чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, його особа досі не встановлена.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

ДТП сталося за участю машини з кортежу олігарха Олександра Ярославського. Також з’явилася інформація про те, що за кермом міг перебувати сам бізнесмен. Однак і Ярославський, і пресслужба його корпорації DCH спростували ці відомості. Однак, харків’янин покинув межі України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі