Куп’янська влада і правоохоронці спростували фейк про евакуацію держорганів

Останні декілька днів росіяни наполеглево розповсюджують інформацію про евакуацію державних органів, вивіз майна організацій і установ та, нібито, заклики до евакуації місцевих мешканців на тлі майбутнього масованого наступу в районі Куп‘янська Харківської області. Районна військова адміністрація, СБУ, Національна поліція, прокуратура Куп’янського району знаходяться на робочих місцях та продовжують належним чином виконувати свої функції. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив перший заступник голови Куп’янської районної військової адміністрації Андрій Канашевич.

“Збройні сили України тримають ситуацію під повним контролем. Не піддавайтеся інформаційним атакам окупантів та не розповсюджуйте неперевірену інформацію. Довіряйте офіційним джерелам”, – зазначив представик райадміністрації.

“Наголошуємо, що співробітники Куп’янського районного відділу поліції не припиняють роботу по забезпеченню публічної безпеки та порядку на всіх деокупованих територіях Куп’янського району”, – повідомили в поліції Харківської області.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі