На Луганщині українські захисники завдали удар по ешелону нових мобілізованих окупантів

У Луганській області Сили оборони вже завдали удару по росіянах, які були мобілізовані з 21 вересня. Про це в ефірі Freeдом повідомив голова Луганської обласної адміністрації Сергій Гайдай. Яких втрат зазнали окупанти, наразі невідомо.

Перейшла на бік окупантів: колишню помічницю судді з Луганської області підозрюють у держзраді (Фото)

“Насправді в Луганській області глибоко в тилу російської армії постійно відбуваються якісь вибухи. Напевно, окупанти дослухалися до заклику нашого президента Володимира Зеленського і курять тепер там, де потрібно. Тому що командні пункти, що казарми, що склади, зібрання техніки, ну і ось ешелон – так, все це дійсно відбувається”, – зазначив очільник області.

За його інформацією, окупанти мобілізують медиків у польові шпиталі, бо велику кількість поранених просто не встигають довезти до стаціонарних лікарень. А у медичному центрі Луганська рашисти встановили медичне обладнання, яке вкрали з лікарень на окупованих у 2022 році територіях.

“Служу третій день. Ні їжі, нічого”: на Харківщині взяли в полон свіжомобілізованого росіянина (Відео)

Нагадаємо, 21 вересня президент Росії Путін оголосив мобілізацію. За планами, які офіційно озвучував Кремль, на війну проти України планують відправити 300 російських вояк. Окрім того, рашисти почали мобілізувати чоловіків на окупованіх території України, які раніше отримали російські паспорти.

Коментарі