СБУ викрила агентурну мережу російського ФСБ на чолі з “Професором”

Українські силовики затримали членів міжрегіональної агентурної мережі росії. Зловмисники збирали інформацію про військові та стратегічні об’єкти. Про це повідомили у СБУ.

Мережу очолив мешканець Одеси, який отримав псевдонім “Професор”. Він зібрав агентів в інших регіонах, які отримували винагороду за свої відомості.

Підтримував агресію РФ проти України: депутату Черкаської міськради вручили підозру (Фото)

Сам “Професор” збирав інформацію про сили ППО та протикорабельну оборону в Одеській області, а також про зміцнення та об’єкти СБУ. Фігуранта затримали під час додаткової розвідки Одеської обласної військової адміністрації.

Його спільника спіймали в Івано-Франківській області. Він отримав завдання зібрати відомості про переміщення ЗСУ, режим блок-постів та розташування військових об’єктів.

“Найближчими днями ворог посилить ракетні удари по Харкову та районам області”, – Синегубов

Наразі вирішується питання про оголошення фігурантам підозри за статтею 111 (“державна зрада”) КК України. Силовики встановлюють усіх, хто причетний до злочинної діяльності.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі