ДТП з трьома загиблими: водій може вийти на свободу за 91 тисячу гривень

Київський районний суд Харкова відправив за ґрати одного з учасників аварії на трасі Красноград – Дніпро. Жертвами зіткнення стали три людини, стільки ж – отримали травми. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові водій фургона врізався в автомобіль швидкої допомоги (Фото)

Нагадаємо, ДТП сталося 19 жовтня біля села Копанки. Рано вранці на дорозі зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Crafter і вантажівка “КамАЗ”, який перевозив у причепі трактор. Від удару перша машина з’їхала в кювет. Троє пасажирів мікроавтобуса – 46-річний чоловік і жінки 59-ти і 63-х років – загинули на місці. Ще три людини отримали травми, їх доставили в районну лікарню.

Водія Volkswagen в той же день затримали. 23-річному хлопцю оголосили підозру за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель трьох і більше осіб”). У разі, якщо вина фігурант буде доведена, йому загрожує до десяти років позбавлення волі з трирічною забороною керувати транспортом. Сьогодні суд відправив водія під арешт з правом внесення застави у 90,8 тисяч гривень.

191021-07.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова заарештував водія фури, під колесами якої загинула дитина. Прокуратура й адвокат батька загиблого хлопчика вимагали обрати для чоловіка запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, а захист просив про домашній арешт. Трагедія біля мікрорайону “Горизонт” сталася вдень 4 жовтня. Вантажівка DAF збив на нерегульованому пішохідному переході двох дітей. Один з постраждалих пізніше помер у лікарні.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі