У банди фейкових “СБУшників” в Харкові знайшли арсенал зброї

Ввечері 16 вересня чотири чоловіка, представившись співробітниками Служби безпеки України, з нашивками та маркуваннями СБУ, погрожуючи зброєю, викрали у чоловіка, який знаходився в офісі, гроші та золоту каблучку. Через півтори години справжні провоохоронці затримали цю четвірку чоловіків. Про це повідомив у Facebook начальник слідчого управління поліції регіону Сергій Болвінов.

Під виглядом поліцейських грабували харків’ян: СБУ затримала озброєну злочинну групу (Фото)

Під час особистих обшуків у затриманих вилучили три пістолети, магазини для пістолета Макарова, магазини для автоматів Калашникова та гранати. Після цього було проведені обшуки в їх домівках, а також в ресторані, де вони їли. Під час обшуку були затримані ще двоє осіб, один з яких – неповнолітній.

Усього, за даними Сергія Болвінова, було вилучено більше двадцяти автоматів Калашникова, чотири ручних проитанкових грангати, п’ять пістолетів Макарова, гвинтівка Мосіна, більше 100 гранат, більше 5 000 набоїв, а також димові гранати, сигнальні патрони, магазини та підривачі для мін.

Зараз усі затримані знаходяться під вартою, неповнолітня особа – під домашнім арештом. Слідчі продовжують працювати з підозрюваними.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі