Харківські патрульні витягли з крижаної води чоловіка (Відео)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, інцидент стався 10 листопада. Близько 21:00 в поліцію надійшов сигнал про те, що в Харкові в річці тоне чоловік. Потерпілий знесилив і не міг вибратися на берег.

Патрульні врятували від самогубства харків’янку, якій погрожували невідомі

Першими на місце прибули патрульні Михайло Голумян та Сергій Бондарєв. Один з копів кинувся на допомогу потопаючому, а його колеги тримали мотузку, до якої був прив’язаний поліцейський. Чоловіка витягли на берег і передали медикам швидкої допомоги.

 

Поліцейські врятували пенсіонерку, яка бажала накласти на себе руки через сварки в сім’ї

Нагадаємо, раніше в Харкові копи врятували хлопця, який мав намір стрибнути з моста. Під час патрулювання Московського району, поліцейські помітили хлопця, який сидів на поруччях мосту. Юнак мав стурбований вигляд, тому копи вирішили діяти швидко, щоб не допустити непоправного. Інспектори зупинили машину і поспішили на допомогу. У момент, коли вдалося підійти максимально близько, патрульний схопив хлопця і перетягнув його в безпечне місце за поручні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі