В деокупованій Козачій Лопані виявили дві катівні окупантів (Фото)

У Козачій Лопані під час окупації російська армія піддавала цивільних тортурам. Про це 20 вересня повідомили у прокуратурі Харківської області.

Сьогодні правоохоронці оглянули два підвальних приміщення у селищі Козача Лопань, де російська армія катувала цивільних під час окупації.

Годувала окупантів та прала їхній одяг: на Харківщині оголосили підозру колаборантці

“Катівні окупанти облаштували у підвалах залізничного вокзалу та місцевого магазину. Російські військові насильно утримували людей, піддавали їх тортурам, фізичному та психологічному насиллю”, – кажуть у прокуратурі.

Наразі встановлюють потерпілих від рук військовослужбовців країни-агресора. Правоохоронці збирають доказову базу для встановлення правосуддя над російськими військовими.

Військові РФ з артилерії та танків обстріляли кілька населених пунктів Харківської області

Нагадаємо, раніше стало відомо, кому належить рука з жовто-нинім браслетом, світлини якої облетіли світ. У моторошному фото, яке зробили під час ексгумації тіл на місці масового поховання в Ізюмі, жителька Нікополя (Дніпропетровська область), упізнала свого чоловіка. Виявилося, що Сергій Сова пішов захищати Україну ще у 2014 році, а сумнозвісні браслети йому подарували діти. В 36-річного бійця 93-ї бригади Холодний Яр залишилась дружина і двоє дітей.

Коментарі