Легендарна група “Мумій Троль” у Харкові

“Утікай”, “Раптом пішли поїзди”, “Забави”, “Дельфіни”, “Кіт кота”, “Владивосток 2000” – хто з покоління 90-х не чув ці пісні? Група “Мумій Троль” свого часу стала сенсацією та внесла свіжий струмінь у російськомовну рок-музику, але вже давно стала культовою та знайшла тисячі шанувальників по всьому світу.

Відтоді Ілля Лагутенко виступав на Євробаченні, співав пісні англійською та французькою мовами, здійснював кругосвітні подорожі – і як і раніше залишався автором творів, що регулярно ставали хітами. А тепер група вперше з 2013 року побуває в Харкові. Тут музиканти планують виконати як давно відомі хіти, так і пісні з останніх альбомів – “Привиди завтра” та “Після зла”.

На концерті будуть діяти карантинні обмеження. Квитки можна придбати тут: https://kharkiv.ticketsbox.com/event/mumij-troll-b.html?gclid=CjwKCAjwgISIBhBfEiwALE19SZJ6ziuHRC-0lo1KvwD5Q_8ZL5ekBTFzuKcdk-oSwOGPJodYEhI8SRoCxDAQAvD_BwE

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі