Вистава “Двері”

Людина часто просто живе, пливучи за течією. Вона зайнята своїми повсякденними справами та часто ні про що суттєве не замислюється, поки не відбувається ЩОСЬ.

Герої вистави “ДВЕРІ” – Капітан, Командор і Професор – прийшли кожен у своїх справах в одне і те саме приміщення. Для кожного у цій кімнати своя адресу і своє призначення. І різні двері. Герої намагаються знайти пояснення цій плутанині, але в цей час у місті оголошується дивна “хімічна тривога”. Не маючи можливості вийти з кімнати, персонажі розповідають про себе, озираючись на своє минуле. Капітан, Командор і Професор, намагаючись зрозуміти ситуацію, що склалася, то приходять до логічних і виправданих висновків, то потрапляють у глухий кут і виявляються не в силах пояснити фантастичні явища, що відбуваються в містичній кімнаті. А потім з’являється загадкова Жінка …

“Двері” – це, можна сказати, вистава для всіх: і для тих, хто приходить у театр відпочити, розважитися і посміятися з жартів, і для тих, хто любить подумати про серйозні та глибокі речі. Але не без іронії, звичайно.

Коментарі