Банк Олександра Ярославського планує купити більше 50% акцій Першого інвестиційного банку

Фінансова установа Харківського мільйонера планує велику покупку.

Про це йдеться в повідомленні Антимонопольного комітету.

“Розпорядженням державного уповноваженого від 23 листопада 2021 року № 09/334-р розпочато справу № 130-25/3-20-ЕК про концентрацію у вигляді придбання АТ “Банк Кредит Дніпро” акцій АТ “Перший інвестиційний банк”, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства”, – йдеться в повідомленні.

Сім’я Ротшильдів готова інвестувати в “Екополіс ХТЗ” Олександра Ярославського

Як повідомляють у ЗМІ, за даними НБУ, на 1 січня 2021 року співвласник компанії VS Energy International Group Євген Гінер володів 88,89% акцій “Першого інвестиційного банку”. Ще 9,5% акцій належать Олександру Шандруку. У серпні 2020 року бізнесмен Олександр Ярославський купив банк “Кредит Дніпро”.

Ярославський розповів про плани з відродження “Металіста”

Нагадаємо, раніше акціонерне товариство “Укрпошта” виділило $42,8 мільйона або понад 1,1 мільярда в гривневому еквіваленті на будівництво складського комплексу в Харкові. Єдиним учасником і переможцем торгів стала компанія “Екополіс” відомого харківського мільйонера Олександра Ярославського.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі