95 систем зберігання енергії Tesla надійшли до Харківської області для забезпечення безперебійного електропостачання (Фото)

Харківська область отримала 95 систем зберігання енергії Tesla Powerwall 2.0. Вони будуть використовуватися для забезпечення безперебійного електропостачання закладів охорони здоров’я та ЦНАПів Куп’янського району, який постраждав від російської агресії.

Системи Tesla Powerwall 2.0. мають у своєму складі контролер Backup Gateway 2.0., який забезпечує швидке відновлення електропостачання в разі знеструмлення. Час відновлення становить менше ніж 1 секунду. Пристрої можуть тримати заряд безперервно від 12 до 14 годин.

Залучення цієї допомоги стало можливим завдяки спільним зусиллям Міністерства цифрової трансформації України, Уряду Польщі, Інституту телекомунікацій — Національного дослідного інституту (м. Варшава), американської благодійної організації Direct Relief, Tesla Inc. та Благодійного фонду Євгена Пивоварова.

На базі підприємства виявили 200 тонн гуманітарної допомоги, – Запорізька ОДА (Фото)

Для встановлення систем Tesla Powerwall 2.0. в Куп’янському районі було проведено навчання фахівця.

“Спеціаліст із Куп’янського району у вересні відвідував тренінг, який відбувався у місті Варшава, щодо інсталяції та експлуатації обладнання. Отже, наразі триватимуть процеси встановлення на об’єктах”, — розповіла директорка Благодійного фонду Євгена Пивоварова Анастасія Пивоварова.

Коментарі