Де провести вихідні в Харкові: ТОП-8 головних новорічних розваг

Головне зимове свято вже не за горами та багато хто вдається в питання: “куди сходити в новорічні вихідні з сім’єю або друзями?”. Newsroom дізнався, де в Харкові можна розважитися і захоплююче провести час.

Карнавал у філармонії

Для любителів живої музики справжнім подарунком стане Карнавальна ніч 31 грудня в Харківській філармонії. У програмі заходу — келих шампанського перед початком музичного дійства, потім концерт в органному залі, антракт та знову занурення в музику з перервою на святковий банкет і спілкування.

Опівночі організатори запросять гостей у вестибюль для урочистої зустрічі Нового року, за якою піде святковий стіл і дискотека. Початок вечірки у філармонії заплановано на 21:00, а триватиме вона до 02:00. Вартість абонемента — 1950 гривень. У вартість входить квиток на музичні виступи та святкове меню.

Сито і п’яно: де в Харкові зустріти Рік Тигра

Тим любителям живої музики, які вважають за краще зустрічати Новий рік вдома, рекомендуємо провести вечір 29 грудня у філармонії з хітами Френка Сінатри. Це буде незабутня подорож по Америці 50-60-х під “Jingle bells”, “Let it snow!”, “Fly me to the moon” та інші композиції. Початок заходу о 20:00, Вартість квитка — від 400 гривень.

filarmoniya.jpg

Балет-феєрія “Лускунчик”

Тим харків’янам, яких новорічна атмосфера все ще не торкнулася, варто неодмінно сходити в Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка на балет-феєрію “Лускунчик“. Постановка буде цікава як досвідченим глядачам, так і дітям: експресивна гра акторів, яскраві костюми та декорації, класичний сюжет у супроводі якісної музики не залишать байдужими нікого.

Диван почекає. Де в Харкові покататися на ковзанах та лижах

Дійство відбудеться 29 грудня, початок — о 18:30. Тривалість вистави — 1 година 45 хвилин. Вартість квитків — від 100 гривень. Для тих, хто не встигне сьогодні на постановку, можна запланувати похід в театр вже у 2022 році. В оперному планують показати виставу 6 січня (початок о 12:00).

shchelkunchik2.jpg

Планетарій: новорічне шоу та “Повітряні примари”

Для самих маленьких і допитливих жителів міста справжнім подарунком стане відвідування креативного шоу від харківського планетарію. У програмі — незвичайний сюжет за участю головних новорічних героїв — Діда Мороза та Снігуроньки, різноманітність цікавих фактів про космос, Сонячній системі та астрономії, а також зачаровують візуальні ефекти. Вистави проходитимуть до 9 січня, ціна — 150 гривень, початок: об 11:00, 14:00 та 15:30.

Також любителям загадок варто звернути увагу на шоу “Повітряні примари“. Автори вистави розкажуть про найпоширеніші атмосферні ілюзії, які наводили жах практично на всі покоління людей в минулому і сьогоденні. Захід відбудеться 2 січня о 17:00, Вартість квитка — 100 гривень.

planetariy2.jpg

Новорічні гуляння на площі Свободи

Традиційно напередодні Нового року зустрічає гостей і головна площа Харкова. Тут всіх бажаючих чекає ярмарок з різноманітністю сезонних частувань і напоїв — кілька видів шашлику, млинці, гарячі ковбаски, бургери, картопля фрі, глінтвейн, чай, кава та інші міцні напої. Для зручності відвідувачів біля кожної лавки обладнані столики та стільці. Також гостей чекають яскраві декорації, конкурси, концерти, карнавальне шоу, дискотека, маса позитивних емоцій і вражень.

Новий рік вдома: де в Харкові замовити доставку олів’є

У попередні роки на площі Свободи опівночі запускали феєрверк, проте як зі святковим салютом йде справа в цьому році поки невідомо — в мерії мовчать. Вхід на територію ярмарку безкоштовний, гуляння проходять практично цілодобово, але про всяк випадок нагадаємо: у новорічну ніч Харківський метрополітен працюватиме до 03:00.

ploshchad_svobody.jpg

Фаєр-шоу та приїзд Діда Мороза зі Снігуронькою в парку Горького

Тим, хто вирішить провести передноворічний час з дітьми, рекомендуємо відвідати святкову програму в парку Горького. 31 грудня о 14:00 на головній сцені парку відбудеться показ новорічної казки “Аліса в диво світі”. У розважальному центрі гостей чекають виставки, квести, новорічні розважальні програми, танцювальний батл, творча майстерня та новорічне Наукове шоу.

О 17:45 на середньовічній площі зустрічатимуть потяг, на якому до міста приїде Дід Мороз зі Снігуронькою. У цей час на головній сцені парку один за одним проходитимуть концерти музичних колективів. О 23:50 розпочнеться театралізована зустріч Нового року, яка увінчається масштабним фаєр-шоу з подальшим виступом групи Brighttone. З 01:00 до 05:00 на гостей чекає святкова дискотека з розіграшами призів.

park_gorkogo.jpg

Magic Snow Show в дельфінарії “Немо”

Ще одним пунктом розважальної програми по праву може вважатися відвідування дельфінарію. Спілкування з морськими та океанічними тваринами без сумнівів “зайде” як дорослим, так і маленьким. Новорічні шоу Magic Snow Show з екзотичними артистами обіцяє безліч позитивних емоцій і незабутніх вражень. Захід відбудеться 2 січня о 20:00. Вартість квитка — 400 гривень з людини.

Олені, ялинки та Санта на коні: у Харкові запалили новорічні інсталяції (Фото)

Також з кінця грудня по 9 січня в дельфінарії покажуть фантастичне шоу “Хлопчик на ім’я Різдво”. У програмі задіяні сучасні спецефекти та, звичайно ж, Дельфіни, білі кити, морські котики та морські леви. Сеанси проходять щодня о 12:00, 15:00 і 18:00. Вартість квитків — 350 гривень.

delfinariy2.jpg

Циркове шоу “Alice”

Дивовижна історія, розказана Льюїсом Керроллом, про подорож Аліси у світ чудес стане прекрасним продовженням новорічних свят. Глядачів чекають барвисті декорації, ефектне світлове оформлення карнавалу і філігранна гра артистів. Знайомий зі школи сюжет казки, представлений у форматі циркового шоу, напевно не залишить нікого байдужим і подарує масу позитивних емоцій та вражень.

Заходи відбудеться в кіноконцертному залі “Україна” 4 січня, початок — о 15:00. Вартість квитків — від 200 гривень.

alisa.jpg

Квест “Зимовий детектив”

Для тих, хто любить активно проводити час і не здатний довго сидіти одному місці є прекрасний варіант, як провести вихідний день з друзями або родиною. Організатори квесту обіцяють заздалегідь підготувати сценарій і сюжет, це може бути фантастика, казка, комедія, детектив або будь-який інший, в залежності від побажань. Реквізит та інструкції входять у вартість пакету.

kvest.jpg

Локацію підбирають індивідуально, це може бути як спеціально обладнана кімната, так і гра на свіжому повітрі. Кількість учасників варіюється від 5 до 10 осіб. Тривалість — в середньому одна-дві години. За окрему плату можна також замовити пікнік або перекус, меню — за погодженням. Вартість послуги стартує від 5000 гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі