“Харківобленерго” повідомили про оновлення графіка відключень

За умови відсутності аварійних відключень електроенергії не буде по три години на добу.

Новий графік погодинних відключень світла діятиме з понеділка 12 грудня. Кількість черг у графіку не змінилася, але самі черги злегка змістилися: наприклад, тим, хто цього тижня був без світла з 14:00 до 17:00, наступного тижня електроенергію відключать з 15:00 до 18:00. Перша черга — з 17:00 до 20:00, для сьомої черги відключення будуть починатися о 10:00 і завершуватися о 13:00, дванадцята черга буде з 15:00 до 18:00. Вночі світло на Харківщині вимикати не будуть.

Харківська лікарня вдвічі переплатила за офісний папір — ХАЦ

З графіком погодинних відключень можна ознайомитися за посиланням.

У “Харківобленерго” зазначають, що графіки не завжди застосовуються так, як було заплановано. Під час масових обстрілів інфраструктурних об’єктів світло вимикається в аварійному порядку.

“У новому графіку розширено список адрес по чергах таким чином, щоб відключення відбувалися більш рівномірно. Ми переглянули список адрес по кожній черзі та продовжуємо над цим працювати”, — повідомили в пресслужбі компанії.

Нагадаємо, графіки не поширюються на об’єкти критичної інфраструктури та будинки, які знаходяться з ними на одній гілці електропостачання.

Коментарі