Харківська лікарня вдвічі переплатила за папір — ХАЦ

Комунальне підприємство “Міська клінічна багатопрофільна лікарня № 25” уклало угоду з ФОП Колодочко Юлія Валентинівна щодо придбання паперу на суму 48 240 гривень. При цьому ціна на одну пачку паперу вдвічі вища за аналогічні закупівлі в місті. Про це повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”.

Зігудно з документами, опублікованими на сайті публічних закупівель “Прозорро”, 8 грудня лікарня придбала 120 пачок звичайного офісного паперу А4 по 500 листів. Ціна однієї пачки паперу складає 402 гривні. 

У Харкові комунальники переплатили за папір більше 100 тисяч гривень – ХАЦ

Для порівняння у цей же день КП “Обласний центр медичної статистики, здорового способу життя та інформаційно-аналітичної діяльності” уклав угоду щодо придбання паперу по 217 гривень за пачку. Другий апеляційний адміністративний суд 29 листопада придбав 150 пачок паперу А4 за 180 гривень за пачку, Господарський суд Харківської області — по 218,58 гривень, а Головне управління Національної поліції в Харківській області — по 215 гривень. Управління освіти адміністрації Слобідського району Харкова у жовтні придбало папір по 195 гривень за пачку, а управління освіти Холодногірського району — по 222,3 гривень.

Керівником лікарні є Вячеслав Вакуленко. Щодо постачальника, то ФОП Колодочко Юлія Валентинівна, за даними сайту “Прозорро”, працювала лише з лікарнею № 25, з якими уклала 29 контрактів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі