Ідентифікували трьох загиблих внаслідок ранкового масованого обстрілу (Фото)

Окупанти завдали масованого ракетного удару по Харкову 29 грудня. Внаслідок обстрілів загинуло троє людей, 13 отримали поранення.

Як повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, всі загиблі – цивільні харків’яни, працівники підприємств.

Один із загиблих – 60-річний пенсіонер, працював слюсарем. Ще одному загиблому було 41 рік, він також був слюсарем, у чоловіка залишилася дружина та двоє дітей. Також під час атаки загинув 30-річний начальник дільниці ремонту електроприладів одного з підприємств.

Під ударом опинилися локомотивне депо, відділення пошти, лікарня, ракети влучали просто в дорогу та газопровід. В одному з районів міста пошкоджено залізничні колії. Побиті автомобілі та складські будівлі. Загалом зафіксовано двадцять два удари. Це одна з наймасштабніших атак від початку повномасштабного вторгнення.

Харківські прокурори задокументували наслідки масштабної ракетної атаки (Фото)

“Били здебільшого ракетами С-300, як завжди, з Бєлгорода. Також вилучаємо залишки ракет Іскандер-М та Х-22. Наші слідчі, криміналісти, вибухотехніки від самого ранку працюють на місцях, збирають уламки та ретельно фіксують кожен доказ цього злочину армії-терористки. Ми вже розпочали розслідування – порушення законів та звичаїв війни не повинно залишитися безкарним” — пише Болвінов у Facebook.

Коментарі