Куп’янські рятувальники отримали оперативний автомобіль від місцевої влади (Відео)

Куп’янські рятувальники отримали від місцевої влади оперативний автомобіль «Renault Duster». Машина поповнить парк рятувальної техніки, який зазнав втрат під час війни.

Автомобіль був придбаний за кошти Куп’янської громади за сприяння Куп’янської військової адміністрації та Харківської обласної військової адміністрації.

«Цей автомобіль дійсно необхідний саме на Куп’янщині. Впевнений, що завдяки цьому автомобілю буде забезпечений належний рівень цивільного захисту населення Куп’янщини», — зазначив начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Артем Астахов.

Начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін наголосив, що для місцевої влади важливо бути пліч-о-пліч з рятувальниками.

«Після деокупації наші рятувальники перші підставили нам плече допомоги, коли Куп’янськ фактично був пустелею, коли нічого не було і потрібно було підіймати всю громаду. І зараз ми пліч-о-пліч боремось і відстоюємо разом нашу Куп’янщину», — сказав він.

Ігор Терехов показав, як у Харкові будують підземну школу (Відео)

Рятувальники Харківщини висловили подяку керівництву органів влади усіх рівнів за підтримку.

«Наразі вся Україна об’єдналася заради Перемоги. Кожен підтримує і допомагає кожному. Дякуємо органам влади, волонтерському руху, кожному небайдужому до потреб рятувальників. Завдяки спільним зусиллям Наша Перемога буде швидшою!», — зазначено у повідомленні пресслужби ГУ ДСНС України у Харківській області у Telegram.

Коментарі