На Харківщині поліцейські зафіксували порушення правил торгівлі підакцизними товарами (Фото)

Під час патрулювання в селищі Слобожанське Чугуївського району 4 серпня працівники сектору превенції відділу поліції № 2 Чугуївського РУП виявили факти правопорушення у торговій точці. Зазначене місце здійснювало торгівлю підакцизними товарами без відповідних ліцензій.

Під час обстеження торгового об’єкту було вилучено близько 300 літрів алкоголю та 95 пачок цигарок, які продавалися без необхідних дозволів.

Правоохоронці склали протоколи на двох осіб, які порушували закон. Господарці магазину було складено протокол за ч. 1 ст. 164 (провадження господарської діяльності без ліцензії) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У Харкові вилучено контрабандне спиртне та цигарки на мільйон гривень: затримано організовану групу (Фото)

Також працівниця магазину, яка реалізовувала товари без необхідних ліцензій, притягнута до адміністративної відповідальності. Їй було складено протокол за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вилучена незаконна продукція була передана уповноваженим особам, а матеріали щодо адміністративних правопорушень направлені до суду для подальшого розгляду.

Коментарі