На Салтівці двоє дітей підірвалися на невідомому вибуховому пристрої

У Харкові на Салтівці двоє дітей підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Діти отримали поранення.

Як повідомив губернатор Харківської області Олег Синєгубов, діти виявили в кущах невідомий предмет, та вирішили до нього доторкнутися.

“Двоє хлопчиків 15-ти та 12-ти років у кущах біля будинку знайшли невідомий предмет, який здетонував. В результаті вибуху діти отримали осколкові поранення і були госпіталізовані” – повідомив він.

У Харківській області автомобіль наїхав на міну: загинули двоє чоловіків

За даними облДСНС, двоє підлітків отримали осколкові поранення ніг. Рятувальники, які прибули на місце події, допомагали медикам зупинити кровотечу і транспортували постраждалих у карету швидкої. Підліткам надають допомогу лікарі.

За попередніми даними, спрацював касетний боєприпас. Наразі на місці події працюють експертні служби та піротехніки ДСНС. Обставини події з’ясовують спеціалісти.

“Вкотре закликаю всіх пам’ятати про мінну небезпеку на всій території Харківської області. В жодному разі не можна чіпати невідомі предмети. У випадку виявлення таких предметів необхідно відразу викликати на місце відповідні служби за номерами 112, 101 або 102” – додав губернатор.

Раніше біля села Олександрівка Богодухівського району в поле на міну наїхав комбайн. 37-річний комбайнер був госпіталізований з пораненнями.

Коментарі