У Харкові п’яний водій легковика збив велосипедиста

В Індустріальному районі сталося ДТП з потерпілим. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

На вулиці Карла Франтішека, 74 водій ВАЗ-2102 збив велосипедиста. Медики швидкої допомоги доставили потерпілого в лікарню. Під час спілкування з автовласником поліцейські помітили у нього ознаки сп’яніння та запропонували пройти тест. Результат показав 2,73 проміле алкоголю в крові.

Під Харковом Mercedes збив 12-річну дівчинку, яка перебігала дорогу (Відео)

Правоохоронці склали відносно водія протокол за статтею 130 (“керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння”) КУпАП. Обставини аварії з’ясовує слідчо-оперативна група.

У Харкові п’яний водій їздив з вимкненими фарами після ДТП

Нагадаємо, раніше на харківській окружній перекинувся Lexus. Водія затиснуло між кермом і сидінням і він не зміг самостійно вибратися з понівеченого авто. На місце події прибули рятувальники 6-ї пожежно-рятувальної частини та курсанти Національного університету цивільного захисту України на автомобілях САРМ. За допомогою спецінструментів водія розблокували. Постраждалого 60-річного чоловіка бригада швидкої допомоги доставила до міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі