Рятувальники Харківщини продовжують працювати в складних погодних умовах (Фото)

На Харківщині тривають опади, туман і ожеледиця. Місцями ожеледь є доволі сильна, що ускладнює рух транспорту.

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС тричі надавали допомогу водіям, які не могли подолати складні ділянки доріг через ожеледицю та снігові замети.

Близько 06:00 бійці ДСНС зі Старого Салтова витягли своїм рятувальним автомобілем волонтерський мікроавтобус «Volkswagen T4» з перемету. Автобус прямував до міста Чугуїв, щоб доставити гуманітарну допомогу.

У Харкові о 07:30 надзвичайники допомогли водієві карети швидкої зрушити з місця. Вона опинилась на заледенілій ділянці дороги на вул. Гольдбергівській і не могла продовжити рух.

У патрульній поліції попереджають про ускладнення погодних умов на Харківщині: прогнозують дощ зі снігом та туман

А о пів на десяту рятувальники з м. Барвінкове виїхали на ДТП, яке сталось на вул. Івана Величка цього міста. Рейсовий автобус не зміг подолати слизький підйом і скотився у приватний паркан. В автобусі знаходилось 8 людей. Аби пасажири змогли вийти назовні, ДСНСникам довелось відтягти автобус від паркану. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

За прогнозами синоптиків найближчими днями очікуються опади, туман і ожеледиця. Закликаємо водіїв бути обережними, дотримуватись правил дорожнього руху і без зайвої потреби не користуватись власним транспортом.

Коментарі