ДБР розслідує спробу фальсифікації справи про ДТП, в яке потрапив кортеж Ярославського

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом притягнення завідомо невинного до відповідальності — стаття 372 КК України. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДБР.

“Всі без винятку розслідування повинні відбуватися об’єктивно та неупереджено, не дивлячись ні на прізвища, ні на гроші, ні на попередні досягнення або посади. Всі провадження будуть ретельно розслідувані та справжніх винних притягнуть до відповідальності”, — заявив керівник ДБР Олексій Сухачов.

У Харківській області водій вантажівки MAN на смерть збив пішохода

За даними слідства, 9 лютого близько 23:00 в районі 534 кілометру автодороги Київ-Харків-Довжанський, рухаючись у бік Харкова, автомобіль збив пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Водій машини поїхав з місця ДТП. Вранці 10 лютого в поліцію Харківської області прийшов співробітник фірми, якою володіє Олександр Ярославський. Чоловік зізнався, що за кермом машини в момент ДТП перебував він.

У центрі Харкова під колеса легковика потрапила жінка (Фото)

Поліцейські підготували водієві підозру за статтями 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) та 135 (“залишення в небезпеці”) КК України. Пізніше з’ясувалося, що в момент аварії водій перебував в іншому місці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі