Станції підзарядки гаджетів і кабінки для дзвінків: у Харкові реконструюють ТРЦ на Салтівці

Перебудова найбільшого торгово-розважального центру обійдеться у 260 мільйонів гривень. Про це стало відомо 20 березня через повідомлення трастової компанії на сайті ТРЦ.

Як зміниться Харків у 2021 році: новий ТРЦ, дорога і сквери

У Харкові на наступному тижні почнеться масштабна реконструкція торгово-розважального центру “Караван”. Закінчити роботи планують вже до листопада нинішнього року.

Проєкт передбачає повне оновлення фасадної частини й інтер’єрів. Девелопер також обіцяє облагородити прилеглу територію, підвищити енергоефективність будівлі та змінити конфігурацію секцій. Що ж стосується зручностей для відвідувачів, то в “Каравані” планують розширити фудкорт, а також створити станції підзарядки гаджетів і встановити акустичні кабінки для дзвінків. При цьому під час реконструкції більшість торгових об’єктів продовжать роботу, в будівлі будуть закривати лише окремі галереї.

Реновацією буде займатися архітектурно-інжинірингова компанія UVT Group. На її рахунку проєкти оновлення “Каравану” в Києві, міжнародних аеропортів у Запоріжжі, Дніпрі та Вінниці. Раніше UVT Group була визнана кращою архітектурною компанією 2019 року.

eb427-clip-153kb.jpg

Фото: ТРЦ Караван

Нагадаємо, раніше в Держпромі показали, як виглядатиме оглядовий майданчик на даху будівлі. На роботи всередині першого харківського “хмарочоса” планують витратить близько 20 мільйонів гривень. Реставрація торкнеться не тільки оглядового майданчика, але і всіх приміщень на шляху до нього. Зокрема, робітники повинні будуть відремонтувати сходові клітки, замінити старий ліфт (тендер на його покупку вже оголошений) і оновити плитку.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі