Таксист з Харкова, який заперечував існування України, записав звернення із вибаченнями (Відео)

Водій таксі з Харкова, який оскандалився на кадрах відео, де він сперечається з пасажиркою про існування України, перепросив за свої слова.

Після того, як в харківських телеграм-каналах опублікували відео, де таксист з Харкова стверджує, що “України не існує”, назвав українську мову “зад***ною” та як його “задовбала ця дурна істерія з патріотизмом”, водій записав відеозвернення, в якому спробував виправдатися.

Його відеозвернення опублікували на місцевому Telegram-каналі.

“Я – В’ячеслав, житель міста Харкова. Нещодавно став героєм відеоролика, на якому у мене була словесна суперечка з пасажиркою, яку я перевозив, щодо російської пісні, яка грала у мене в авто. У мене грала пісня групи Бі-2, яка є іноагентами російської федерації, яка виступає проти війни. Через це я розлютився та сказав слова, які не відображають мою реальну позицію. Я підтримую Україну, я патріотично налаштований та різко негативно ставлюся до росії та її збройної агресії. Приношу щирі вибачення за сказані слова”, — сказав він.

Нагадаємо, що в Харкові 50-річний таксист компанії Bolt заявив пасажирці, що “України не існує” та порадив їй переїхати “на западенщину”. Відеозапис розмови був опублікований користувачкою з псевдонімом “giltoniell” в Instagram. Компанії Bolt оперативно відреагувала на інцидент, відсторонивши водія від користування сервісом на невизначений термін.

Коментарі