ТОП-5 оригінальних місць для весільної фотосесії в Харківській області

Осінь традиційно вважається весільною порою. Newsroom вибрав ТОП-5 локацій для красивої зйомки урочистості, які прикрасять ваш альбом. У своєму огляді ми постаралися обійти традиційні “дзеркальні струмені”, “парки-стрілки” й “ейфелеві вежі”. Замість цього пропонуємо звернути увагу на оригінальні й цікаві, на наш погляд, фотокуточки Харкова й області.

Фотографія Покровського собору в Харкові увійшла в ТОП-10 кращих знімків 2020 року

Кицівська пустеля

Попри пристойну відстань від міста, поїздка в Кицівську пустелю стане справжньою пригодою для любителів екзотики. Тут є на що подивитися: величезна територія покрита барханами і дюнами з острівцями негустої трави, серед яких підносяться молоді вічнозелені дерева й пофарбовані осінньою жовтизною чагарники під шатром голубого неба з білими хмарами.

medentseva.photography2.jpg

При вмілому підході фотографа молодята зможуть у знімках відобразити емоції, які будуть радувати довгі роки, вражаючи розмахом ландшафту. А якщо озброїтися квадрокоптер, фотографії та відео вийдуть по-справжньому фантастичними.

medentseva.photography.jpg

Крейдяні гори

Відразу скажемо: щоб дістатися до цієї локації потрібен час. Крейдяні гори розташовані в одному з наймальовничіших куточків Харківської області – недалеко від Куп’янська, на території Дворічанського національного природного парку. Тут вас чекає каскад пагорбів, які виділяються на тлі ландшафту завдяки сліпучому білому кольору. Деякі рельєфні піднесення мають неглибокі печери, але не варто забувати про запобіжні заходи.

acd184ed00f518406e0d6f877608e5d2_l_0.jpg

З найвищого пагорба відкривається вид на 360 градусів, а також на річку Оскіл. Фотосесія біля підніжжя крейдяних пагорбів стане справжньою пригодою, яку можна доповнити пікніком в компанії друзів і рідних.

melovye-gory.jpg 

Шаровський палац

Для любителів старовини справжнім подарунком стане стилізована фотосесія в стінах Шарівського палацу. Різноманітність мальовничих куточків неподалік від будівлі, якій майже 200 років, вражає уяву.

sharovskiy_dvorec_3.jpg

Старовинні зали, арочні вікна, дерев’яні сходи всередині палацу, виразна текстура стін з накинутою плащаницею пожовклого плюща, вражаюча архітектура будівлі, побудованої у 1836 році, а також цегляний міст біля її підніжжя – все це створить неповторну романтичну атмосферу для вашої весільної фотосесії.

sharovskiy_dvorec_2.jpg

Докучаєвський дендропарк 

Ця локація найбільш актуальна для фотосесії саме осінню. Починаючи з середини вересня Докучаєвський дендропарк буквально потопає в розмаїтті сезонних квітів. Напевно, навіть найбільш прискіпливі візуали не знайдуть, що заперечити багатства палітри мальовничих куточків, розташованих на території парку.

dendropark4.jpg

Тихі алеї, галявини з підстриженими кущами, а також панно з бордового й пожовклого листя стануть відмінним фоном для романтичної прогулянки та весільної фотосесії.

dendropark3.jpg

Фотосесія в інтер’єрі

Для тих, кому більше до душі інтер’єрна фотозйомка, можемо порекомендувати кілька унікальних локацій у Харкові. Одним з найпопулярніших місць для весільної фотозйомки в затишній атмосфері є “Готель 19“.

otel-19.jpg

Ця будівля має невелику легенду, а також володіє унікальною харизмою та максимально сприяє для весільної фотопригоди. Варто зазначити, що для такої зйомки потрібно вибрати відповідний пакет послуг, який надають у готелі. Залежно від тривалості й локації фотосесії, вартість може відрізнятися.

ТОП-10 локацій для нестандартної фотосесії в Харкові

Не менш популярним місцем для весільної зйомки є Superior Hotel. Єдиний в Україні гольф-курорт володіє витонченою естетикою, а також величезною кількістю локацій для святкової фотопрогулянки.

superior-romantic-otel-harkov.jpg

Молодята зможуть у супроводі фотографа пройтися по полю для гольфу (за умови, що на них немає гри), постояти біля басейну, випити кави на одній з терас або в елегантному залі, а також зробити кілька ефектних фото в будь-якому іншому мальовничому куточку комплексу.

Старовинні будівлі Харкова: як реанімувати 100-літнє казино та “будинок масонів”

В якості заключного варіанту для весільної фотозйомки в інтер’єрі представимо заклад з унікальною атмосферою Парижа. Ресторан знаходиться в центрі міста й навряд чи знайдеться хтось в Харкові, хто не чув про Cafe Paris.

tbl6472587.jpg

Заклад розташований на кількох поверхах, а кожен зал таїть у собі дух французької романтики, щедро приправлений ароматами кави й свіжої випічки, під незрівнянний спів Едіт Піаф, Джо Дассена або Мірей Матьє.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі