У харківському метро показуватимуть час до прибуття поїзда

Наступного року Харківська підземка планує впровадити відлік часу до прибуття поїзда. Зараз годинник відраховує час після того, як від’їхав черговий склад. Про можливі зміни повідомив голова КП В’ячеслав Стаматін.

320 мільйонів євро на метро: Кабмін затвердив умови використання кредиту

За його словами, нинішній відлік зручний для машиністів. Однак необхідно впровадити хронометр, який також буде комфортним для пасажирів.

“Ми опрацьовуємо кілька варіантів, де розмістити такий годинник, щоб не було плутанини. Думаю, наступного року ця ідея вже втілиться в життя”, – заявив директор метрополітену.

Нагадаємо, раніше фотограф з Німеччини зняв Харківську підземку і запустив продаж фото по 260 євро. Добірку знімків, серед яких опинилася і фотографія станції метро “Київська” в Харкові, опублікували на офіційній сторінці Американський щоденної газети The New York Times. У публікації сказано, що за останні шість років Франк Херфорт відвідав 770 станцій підземки в 19-ти містах України, Білорусі, Азербайджану, Грузії, Вірменії, Узбекистану та Росії.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі