У Харкові стартувала реконструкція стадіону “Металіст” (Відео)

У Харкові стартувала реконструкція стадіону “Металіст”. Відеозапис ремонтних робіт і демонтажу старого покриття був опублікований на YouTube-каналі футбольного клубу “Метал”.

У харківському “Металісті 1925” спростували “рокірування” з “металом” – ЗМІ

На головному полі вже прибрали ворота та знімають газон. Робочі віддирають і викидають старе покриття на трибунах, а також ремонтують внутрішні приміщення стадіону. Реконструкція торкнулася і поля біля “Металіста”, де займалися дитячі та юнацькі команди. Зараз на них повністю знятий старий газон.

 

Нагадаємо, раніше депутати харківської облради передали стадіон “Металіст” у комунальну власність. Згідно з рішенням, спортивний комплекс по вулиці Плеханівській, 65 можна використовувати лише за призначенням і відчуженню у приватну власність він не підлягає. Планується, що на ньому будуть виступати і клуб Євгена Краснікова, який поки має ім’я “Метал”, і “Металіст 1925”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі