У мережі показали, як в Харкові просувається будівництво найбільшого ТРЦ (Фото)

Знімки масштабної реконструкції ТРЦ Planeta Mall на Олексіївці з’явилися на сторінці Харків Будівельний у Facebook. Судячи з кадрів, будівельники вже змонтували медіафасади, який, за інформацією компанії, що управляє, стане найбільшим в Україні.

Роботи ведуться по периметру всього ТРЦ, який планують відкрити вже у 2022 році. Всередині будівлі вже встановили ескалатори та ліфти.

Як зміниться Харків у 2021 році: новий ТРЦ, дорога та сквери

Раніше став відомий список торгових точок, які будуть розташовуватися всередині ТРЦ. У ньому розмістять три гіпермаркети електроніки (Comfy, Eldorado і “Фокстрот”), дитячу розважальну зону Smile Park площею 3000 квадратних метрів, 200 магазинів і супермаркет “Сільпо”, а також фуд-хол і кінотеатр “Wizoria”. Останній повинен стати найбільшим у Харкові – в ньому буде сім залів. Очікувана відвідуваність торгового комплексу становить 40 тисяч людей у день. Паркінг розрахований на 1000 автомобілів.

9 цікавих фактів про Харків: ядерний вибух, коні та наймолодша мама

Нагадаємо, раніше тут розташовувався ТРЦ “Магеллан”, який належав банку “ВТБ”. Після проведення аукціону торгову площу викупило ПрАТ “Золота нива 1”. Нові власники вирішили реконструювати будівлю, збільшивши площу, і провести ребрендинг.

Коментарі