Захисникам Харківщини передали броньовану машину Pinzgauer Vector для евакуації поранених (Фото)

Бійцям, які захищають Харківщину, передали спеціалізовану машину для транспортування поранених за підтримки благодійного фонду “CodeIT4Life” та Харківської ОВА.

Про це повідомила пресслужба ХОВА.

“Наскільки нам відомо, в бойових умовах поранених перевозять на будь-чому. Наша команда вирішила зібрати кошти та придбати спеціалізований, броньований транспорт, аби зробити цей процес безпечним та наблизити нашу перемогу”, – розповів засновник та керівник Фонду CodeIT4Life Олексій Холоденко.

Машина Pinzgauer Vector була доставлена з Великобританії, а вартість її досягала 80 тисяч доларів. Волонтери збирали гроші на машину два з половиною місяці, щоб зробити процес евакуації поранених українських воїнів з поля бою безпечним і ефективним.

У Балаклію та Лозову доставили потужні генератори (Фото, Відео)

“Війна досі триває. Українські захисники попри будь-які виклики тримають позиції та відбивають ворожі атаки. На жаль, хлопці зазнають поранень. Ця машина вкрай необхідна для ефективної евакуації поранених воїнів із поля бою”, – додав начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Фото нового бронетранспортера для поранених також опублікував на своєму офіційному каналі в Telegram і сам Синєгубов.

“Дякую волонтерам з благодійного фонду “CodeIT4Life”, які протягом 2,5 місяців збирали близько 80 тис. доларів, щоб придбати це авто у Великій Британії. Дякую усім, хто долучився до збору коштів та зробив свій внесок у допомогу нашим військовим”, – сказано в повідомленні.

Коментарі