У Балаклію та Лозову доставили потужні генератори (Фото, Відео)

Харківщина отримала два генератори по 264 кВт в рамках проєкту UNOPS Ukraine “посилення стабільності поставок тепла населенню України”, що фінансується українським гуманітарним фондом.

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, генератори відправили до Лозової та Балаклії.

“Цей генератор дозволить нам живити котельню, яка обслуговує майже 4000 абонентів, зокрема, лікарні та дитячий садок”, – розповів директор КП “Теплоенерго” Лозівської міської ради Сергій Малишев.

Навіть у разі тривалої відсутності електропостачання внаслідок пошкодження мереж генератори забезпечать безперебійну подачу тепла.

У Харківській області пенсіонерку вивезли з обстрілюваного селища на танку

“Генератор потужністю на 264 кВт плануємо встановити на центральну котельню. Вона опалює 61 житловий багатоповерховий будинок, 2 школи та інші споруди закладів соціального захисту населення”, – зазначив головний інженер КП БРР “Балаклійські теплові мережі” В’ячеслав Солодов.

Перший транш в рамках проєкту UNOPS Ukraine здійснено успішно. Мета проєкту – зміцнити стабільність постачання тепла та електроенергії населенню України в регіонах, які найбільше постраждали від війни. В недалекому майбутньому плануються поставки генераторів і в інші громади Харківщини.

Коментарі