З’явилися фото реконструкції найбільшого ТРЦ у Харкові

У Харкові продовжують будувати торгово-розважальний центр Planeta Mall, який повинен стати найбільшим за межами української столиці. 30 червня в ньому завершили реновацію першої черги. Про це повідомила компанія UTG.

ТОП-7 новобудов: де і за скільки можна купити елітну нерухомість в Харкові

За даними брокера проєкту, вже готові скляний фасад, ескалатори та ліфти. У першій черзі об’єкта провели комунікації, поклали підлогу й обшили колони, а також обладнали освітлювальну систему. Зараз будівельні бригади займаються монтажем ламелей, установкою медіапристроїв і конструкцій для освітлення фасаду.

ТРЦ Planeta Mall на Олексіївці обіцяють відкрити до весни 2022 року. Його загальна площа складе 110 тисяч квадратних метрів, а поруч буде розташований паркінг на 1000 місць. Наразі, стверджують в UTG, укладені договори оренди на 75% торгових площ.

210065627_4113982455353673_7533323195165650495_n.jpg

Фото: utgcompany.com

Нагадаємо, раніше в Харкові показали, як іде реконструкція торгово-розважального центру на Салтівці. Проєкт обійдеться у 260 мільйонів гривень. Він передбачає повне оновлення фасадної частини й інтер’єрів. Девелопер також обіцяє облагородити прилеглу територію, підвищити енергоефективність будівлі та змінити конфігурацію секцій. Що ж стосується зручностей для відвідувачів, то в “Каравані” планують розширити фудкорт, а також створити станції підзарядки гаджетів і встановити акустичні кабінки для дзвінків.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі