Вино та коктейлі: де влаштувати бар-хоппінг на харківському Подолі

Звільняйте собі найближчу п’ятницю та ловіть наш барний маршрут з семи точок в районі площі Конституції.

Shvili Shvili wine bar
Пров. Короленко, 1

shvili.jpg

Починаємо з вина. Грузинського, звичайно! Але тимчасово забудьте про сапераві та пробуйте нестандартні – біле крахуна й помаранчеве кісі, а до них найсмачніші закуски – сир надугі з м’ятою і мариновані артишоки. До речі, щоп’ятниці хлопці працюють з 16:00 до 01:00.

Винний бар
Пров. Армянський, 2
vinnyi-2.jpg

Буквально за рогом вас чекає наступний винний бар – він так і називається. Але подають тут не грузинські, а тільки українські вина, сири та навіть брезаолу. З особливих позицій – лавандовий рислінг з Миколаївської області та кюве із Закарпаття.

Gorcafe 1654
Пл. Конституції, 2/2

1654-2.jpg

Міське кафе асоціюється зі сніданками, але є два але. По-перше, зараз тут роблять акцент на органічне вино – навіть на вході гостей зустрічає полиця з великим вибором “натурального”. По-друге, коктейльна карта оновлюється щомісяця, але найпопулярніші “міські” мікси залишаються в ній надовго. Чи пробували ви вже цитрусовий Kharkiv Mule з імбирним пивом або Freedom Square c бурбоном і мартіні?

Roll Club Asian
Пл. Конституції, 18
roll-4.jpg

Йдемо вище за площею та потрапляємо в яскравий азійський ресторан. Якщо ви думаєте, що там все ще подають тільки суші, поспішаємо вас порадувати – після чергового оновлення сюди приходять за класними коктейлями. Почніть з Kawaii з байдзю та соджу (китайська та корейська горілка) і продовжуйте з п’янким лікерним Kamomiru.

П’яна вишня
Пл. Конституції, 18
vishnya-2.jpeg
Продовжити бар хоппінг можна пізно увечері на вулиці, поки ще тепло. В одному із закладів культової мережі вас чекає фірмова львівська настоянка з вишні за старовинним рецептом. Чим не дигестив? А в якості закуски – чорний шоколад з вишнею, фруктова пастила або мармелад.

Думки вголос
Пл. Павловська, 5/7
mysli-2.jpg

Якщо у вас ще залишаться сили, йдіть далі на Павловську площу – вас чекає паб з великим вибором не тільки крафтового пива, але і смачних настоянок. Рекомендуємо смородіновку й облепіховку – а до них квітки цукіні з рікоттою та анчоусами або моцарелу у фритюрі в якості гарного фуд пейрінга.

Молодість
Пл. Павловська, 1/3
molodost-2.jpg

Цілодобовий бар і дискотека з піснями, які пам’ятають все – саме тут повинен закінчуватися бар хоппінг на харківському Подолі. Діджей грає до 2 ночі, а щоб вечірка запам’яталася надовго, замовляйте класику, яку питимуть навіть ваші внуки – піна колада, ром колу або джин-тонік.

Коментарі