11-річний хлопчик пішов гуляти і доїхав з передмістя до Харкова

Поліцейські оперативно розшукали дитину, про зникнення якої повідомили батьки. З’ясувалося, школяр вирішив поїхати зі Старого Салтова до свого знайомого в обласний центр.

Інформація про те, що 11-річний житель селища Старий Салтів пішов з дому і не повернувся, надійшла до відділу поліції №1 Чугуївського райуправління поліції напередодні о 17:40. Протягом години правоохоронцям вдалося встановити його місцезнаходження. Дитину передали батькам і провели з ними профілактичну бесіду.

Пропали з електрички: в Харківській області поліція розшукує жінку з дитиною

Нагадаємо, раніше копи розшукали 12-річного Максима Левченка з села Станичне (Нововодолазький район), який 26 серпня пішов у магазин і не повернувся. За словами матері, дитина ні з ким не сварилася і раніше з дому не йшла. Сім’я намагалася розшукати його самостійно. Коли ж їх зусилля не дали результату, звернулися за допомогою в поліцію. Для пошуку школяра розгорнули пошукову операцію і підняли в повітря три літаки цивільної авіації. Як з’ясувалося, майже добу дитина бродила вулицями рідного села, а потім ховався в лісопосадці, де його і виявили. Втікач розповів, що по дорозі в магазин втратив гроші, а повернутися додому побоявся, вирішивши, що його будуть лаяти.

Коментарі