19-річна харків’янка хотіла стрибнути з балкона після сварки з матір’ю

У Харкові патрульні врятували дівчину від суїциду. Про це 22 вересня повідомили в пресслужбі Патрульній поліції в Харківській області.

З’ясувалося, що в середу вранці патрульні отримали виклик про спробу самогубства на вулиці Морозова. Коли інспектори прибули за вказаною адресою, то помітили дівчину на одному з балконів 14-поверхівки. Під час розмови вона розповіла, що хоче стрибнути, бо посварилася з матір’ю.

Патрульні Аліна Денисенко та Денис Мороховський розмовами відвернули її, а коли вдалося підійти максимально близько, схопили і затягли її в кімнату. Після цього дівчину оглянули співробітники “швидкої”, зараз її життю нічого не загрожує.

У Харкові застрелився ресторатор: що відомо про Олега Привалова

Нагадаємо, раніше в Харкові молодий чоловік перерізав собі горло та викинувся з вікна багатоповерхівки. Як розповіли в поліції, трагедія сталася 12 листопада близько 7:30. За попередньою інформацією, громадянин перерізав собі горло і вистрибнув з вікна власної квартири на 8 поверсі. Тіло загиблого без видимих ​​ознак насильницької смерті було направлено в морг.

Коментарі