20 років віддав медицині: у Полтаві розповіли про лікаря, який загинув під час полювання на Харківщині

У 2-й міській лікарні Полтави повідомили про трагічну загибель завідувача хірургічного відділення №2 Романа Ростовського.

Як розповіли в Комунальному підприємстві “2-а міська клінічна лікарня Полтавської міськради”, майже 20 років життя Роман Ростовський віддав медицині та щоденній боротьбі за життя пацієнтів.

Загинув на полюванні: у Харківській області підстрелили хірурга

У 2005 році він прийшов на посаду лікаря-інтерна з хірургії Гадяцької районної лікарні та паралельно заочно проходив інтернатуру на базі 2-ї міської клінічної лікарні. У 2008 році Ростовський отримав кваліфікацію магістра медицини з хірургії та був прийнятий на посаду лікаря-хірурга. У 2020 році він обійняв посаду завідувача хірургічного відділення №2.

“Роман Васильович впровадив нові методики хірургічного лікування. За вагомий внесок у розвиток хірургічної служби міста був неодноразово нагороджений почесними грамотами та подяками Департаменту охорони здоров’я Полтавської міської та обласної рад. У нашій пам’яті Роман Ростовський назавжди залишиться відповідальним і високопрофесійним хірургом, щирим, добрим і відданим другом, готовим прийти на допомогу в будь-яку хвилину”, – сказано в повідомленні.

Пацієнтів доктора також приголомшила звістка про його передчасну кончину.

“Рік тому він і мене врятував, зробив складну операцію. Він був найкращим хірургом з великої літери”, – написала під повідомленням Ніна Калениченко.

snimok_ekrana_ot_2021-12-28_13-38-16.png

 

У Харківській області чоловік вистрілив у знайомого на полюванні

Як раніше повідомляв Newsroom, в неділю, 26 грудня, під час полювання в на території Краснокамського лісництва загинув один з мисливців. Куля влучила йому в ліву скроню. Від отриманих травм 39-річний житель Полтавської області помер на місці події.

Коментарі