37-річний харків’янин заблукав у Карпатах

Чоловік намагався самостійно зійти на гору Магура, однак збився зі стежки та викликав рятувальників.

Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій Львівської області. Як з’ясувалося, чоловік вирушив підкорювати гори поодинці, він намагався дістатися до вершини по маркованому для туристів маршрутом, але в процесі підйому збився зі шляху.

Коли почало сутеніти, мандрівник зателефонував до служби порятунку. На пошуки туриста вирушили 25 рятувальників і службовий пес. Пошуковики розбилися на чотири групи і прочісували територію на квадроциклі. Через шість годин пошукова група виявила харків’янина між горою Магура і ущелиною. Мандрівника доставили в село Лихобор, в медичній допомозі він не потребував.

Курйоз в Карпатах: корова викупалася в басейні з туристами (Відео)

Нагадаємо, раніше в Золочівському районі Харківської області правоохоронці допомогли 77-річному чоловікові, який заблукав у лісі. 14 серпня житель села Довжик пішов з дому і не повернувся. Його дружина занепокоїлася і звернулася до правоохоронців. На наступний день літнього чоловіка знайшли в місцевій посадці. Пенсіонер заблукав і був змушений там переночувати.

Коментарі